Kontakt

OBS: Gå-terapi har lukket for tilgangen af nye klienter i førte halvår af 2021. Vi starter nye forløb op igen til september 2021.

Såfremt du er interesseret i et forløb i efteråret 2021, vil vi gerne bede dig vente med at kontakte os indtil vi åbner for nye henvendelser i midt august. Vi anvender IKKE en først-til-mølle tilgang, men tager alle der kontakter os i henvendelsesperioden i betragtning til et forløb.

Når du kontakter os, vi vil gerne vide lidt om din problemstilling, din baggrund, og hvorvidt du er tilknyttet det psykiatriske system. Således kan vi bedre vurdere, om vi har kapacitet og kompetencer til at tilbyde dig et forløb og desuden forsøge at finde en terapeut, der har kendskab til og interesse i netop dit problemfelt.

Vi kontakter dig når henvendelsesperioden er overstået. Såfremt vi ikke i første omgang kan tilbyde dig en opstartssamtale, vil du blive placeret på standby-listen – hvilket betyder at du vil kunne få tilbudt et forløb såfremt en anden klient springer fra.

Såfremt vi ikke kan tilbyde dig et forløb pga. overkapacitet eller tidspunktet for din henvendelse, henviser vi til følgende samarbejdspartnere der muligvis vil kunne tilbyde dig hjælp:


Vi gør opmærksom på, at man ikke må være under påvirkning af euforiserende stoffer eller alkohol under gå-terapi.

Ved aflysninger: Hvis du som klient er forhindret i at møde til en session, bedes du kontakte din terapeut direkte via de kontaktoplysninger, du har på vedkommende. Mailen gaa.terapi.kbh@gmail.com er ikke til aflysninger, men til kommunikation med organisationen bag gå-terapi.

Afbud skal meldes senest 24 timer før aftalt session

Brug formularen herunder for at kontakte os. Bemærk venligst, at du vil blive sendt tilbage til forsiden efter at du har trykket på send.

* Angiver felter der skal udfyldes