Kontakt

Gå-terapi er lukket for henvendelser fra d. 01/02/20. Vi åbner for henvendelser igen pr. 01/08/20 med opstart af forløb i september 2020. På grund af begrænset kapacitet har vi kun samtaleforløb to gange årligt; i februar og september.

Vi gør opmærksom på, at vi har en venteliste, idet vi får mange henvendelser. Desuden er vi som psykologistuderende opmærksomme på, at vi har nogle kompetencebegrænsninger sammenlignet med færdiguddannede, professionelle psykologer. Vi opfordrer derfor til, at du, såfremt du ønsker gå-terapi, skriver kort om dig selv ved mail-henvendelse: Vi vil gerne vide lidt om din problemstilling, din baggrund, og hvorvidt du er i det psykiatriske system. Således kan vi vurdere, om vi har kapacitet og kompetencer til at have dig i terapi og desuden forsøge at tilbyde en terapeut, der har kendskab til netop dit problemfelt. Vi kontakter dig i løbet af 2 uger, og i tilfælde af ventetid tilbyder vi en plads på ventelisten.

Vi gør opmærksom på, at man ikke må være under påvirkning af euforiserende stoffer eller alkohol under gå-terapi, da det underminerer terapien.

Ved aflysninger: Hvis du som klient er forhindret i at møde til en session, bedes du kontakte din terapeut direkte via de kontaktoplysninger, du har på vedkommende. Mailen gaa.terapi.kbh@gmail.com er ikke til aflysninger, men til kommunikation med organisationen bag gå-terapi.

Afbud skal meldes senest 24 timer før aftalt session

Kommentarer og spørgsmål er altid velkommen.

* indicates required field