Kontakt

Gå-terapi har nu åbent for henvendelser, med henblik på opstart af nye forløb i september 2020. Brug kontaktformularen nederst på siden 🙂

Vi gør opmærksom på, at vi har en venteliste, idet vi får mange henvendelser. Desuden er vi som psykologistuderende opmærksomme på, at vi har nogle kompetencebegrænsninger sammenlignet med færdiguddannede psykologer. Vi opfordrer derfor til, at du, såfremt du ønsker et forløb hos Gå-terapi, skriver kort om dig selv ved mail-henvendelse: Vi vil gerne vide lidt om din problemstilling, din baggrund, og hvorvidt du er tilknyttet det psykiatriske system. Således kan vi vurdere, om vi har kapacitet og kompetencer til at have dig i terapi og desuden forsøge at tilbyde en terapeut, der har kendskab til netop dit problemfelt. Vi kontakter dig i løbet af 2 uger, og i tilfælde af ventetid tilbyder vi en plads på ventelisten.

Vi gør opmærksom på, at man ikke må være under påvirkning af euforiserende stoffer eller alkohol under gå-terapi, da det underminerer terapien.

Ved aflysninger: Hvis du som klient er forhindret i at møde til en session, bedes du kontakte din terapeut direkte via de kontaktoplysninger, du har på vedkommende. Mailen gaa.terapi.kbh@gmail.com er ikke til aflysninger, men til kommunikation med organisationen bag gå-terapi.

Afbud skal meldes senest 24 timer før aftalt session

Brug formularen herunder for at kontakte os. Bemærk venligst, at du vil blive sendt tilbage til forsiden efter at du har trykket på send.

* Angiver felter der skal udfyldes