Kontakt

STATUS D. 21-08-2020: Vi har modtaget mange henvendelser omkring opstart af forløb til efteråret. Hvis du inden d.d. har kontaktet os enten via kontaktformularen herunder eller direkte, vil du have modtaget en mail med yderligere information og kan forvente at høre fra os igen i starten af september. Hvis ikke, er du fortsat velkommen til at kontakte os, men vær i så fald opmærksom på at du vil blive placeret på en venteliste – og kun vil blive tilbudt et forløb dette efterår, såfremt andre springer fra.

Vi vil gerne vide lidt om din problemstilling, din baggrund, og hvorvidt du er tilknyttet det psykiatriske system. Således kan vi bedre vurdere, om vi har kapacitet og kompetencer til at tilbyde dig et forløb og desuden forsøge at finde en terapeut, der har kendskab til og interesse i netop dit problemfelt. Vi kontakter dig i løbet af 2 uger, og i tilfælde af ventetid tilbyder vi en plads på ventelisten.

Vi gør opmærksom på, at man ikke må være under påvirkning af euforiserende stoffer eller alkohol under gå-terapi.

Ved aflysninger: Hvis du som klient er forhindret i at møde til en session, bedes du kontakte din terapeut direkte via de kontaktoplysninger, du har på vedkommende. Mailen gaa.terapi.kbh@gmail.com er ikke til aflysninger, men til kommunikation med organisationen bag gå-terapi.

Afbud skal meldes senest 24 timer før aftalt session

Brug formularen herunder for at kontakte os. Bemærk venligst, at du vil blive sendt tilbage til forsiden efter at du har trykket på send.

* Angiver felter der skal udfyldes